Správce nájmu

Pomůžu vám pronajímat nemovitost se ziskem

a minimem starostí

 

VÝHRADNĚ Z POHLEDU PRONAJÍMATELE

Jak pronajímat nemovitost se ziskem

a minimem starostí?

K tomu budete potřebovat INFORMACE, STRATEGIIČAS.

Pronajímatel nemovitosti tahá za kratší konec

Na jedné straně stojí pronajímatel, který dává k dispozici svůj několikamilionový majetek, na straně druhé stojí pronajímatel, který se zaručuje jen několikatisícovou jistotou. A z pohledu zákona je na svých právech více bit pronajímatel, kterému nájemce nemusí zaplatit až čtyři měsíce, aniž by jej mohl pronajímatel dříve vystěhovat.

Jestliže se k nevyváženým zákonným právům přidá, že přesně nevíte, jaký byt je vhodný k pronájmu, jestli jej zrekonstruovat, jak jej zařídit, jaká je vaše cílová skupina nájemníků, jak byt prezentovat, jak nájemníky vybírat, atd. a říkáte si, že to prostě pronajmete, může se stát, že budete mít nervy nadranc a výsledek se bude blížit nule.

Pro úspěšné pronajímání je jedinou prevencí pečlivá příprava, prověřování zájemců, jejich kontrola a pravidelná komunikace.

Proč si najmout správce nájmu?

Správce nájmu nepronajme byt prvnímu zájemci, ale tomu nejvhodnějšímu.

Na internetu najdete spoustu informací, jak pronajímat. Víte ale, jak je dát dohromady s vaším tak, aby vám nemovitost vydělávala, nájemníci vám ji nezdevastovali a vy nemuseli řešit každou maličkost? Mnohdy se také stává, že kupující si s nadšením pořídí investiční byt, ale v naprosto špatném domě - s nefunkčním společenstvím vlastníků nebo se sousedy bojkotujícími jakoukoli údržbu domu.

Nemáte-li čas, energii nebo možnost se starat, pomůže vám právě správce nájmu.

Jaký je rozdíl mezi makléřem a správcem?

Jaký je rozdíl mezi realitním makléřem zprostředkovávajícím pronájem nemovitosti a správcem nájmu? Realitní makléř jen vyhledá prvního zájemce a případně nachystá smluvní dokumenty.

Naproti tomu já vám vyhledám a zejména prověřím zájemce, připravím veškeré smluvní dokumenty včetně přepisu energií a daňového přiznání, dohlédnu na výběr měsíčních poplatků, kontroluji stav nemovitosti, organizuji údržbu a zastoupím vás na jednáních společenství vlastníků.

Jako správce nájmu vás tedy zbavím starostí a zajistím vám zhodnocování investice.

Kontakt

Nevíte si rady nebo máte obavy, že pronájem nemovitosti nezvládnete sami? 

Zavolejte mi na +420 773 919 991